Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs acreditat Manager de proiect III (sesiunea 2)

13 decembrie 2018 @ 8:00 am - 17 decembrie 2018 @ 6:00 pm

Cursul este destinat managerilor implicați în managementul strategic al firmelor, (cum ar fi manageri generali, directori generali, manageri executivi, directori executivi, directori adjuncți, manageri de departament, manageri de proiect, manageri de linie, etc).

Un număr de 25 de participanți înscriși vor participa la la sesiuni interactive și atractive care vor aborda cele patru mari capitole ale managementului proiect: conceperea, planificarea, implementarea și finalizarea proiectului și vor oferiri răspunsuri la întrebări vizând responsabilitățile unui manager de proiect și rolul acestuia

Participarea la acest curs conferă participanților o diplomă de perfecționare recunoscută atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Cursul este susținut de Profesor Universitar Doctor Lăcrămioara Mocanu, fondatorul și managerul  Asociației pentru Promovarea Învățământului European Bacău, organizație ce susține dezvoltarea profesională și personală a băcăuanilor. Ca manager, pe parcursul celor 11 ani de activitate managerială, a susținut cursuri de formare profesională pentru mai mult de 1100 persoane și a lansat și organizat activitatea a 3 școli cu profil postliceal sanitar din județ: Bacău, Comănești, Onești.

Cu o vastă experiență în predare de nivel universitar, doamna Lăcrămioara Mocanu este profesor in cadrul Universității „Danubius” Galați.

Contact: 0234 585 658

E-mail: viitoractiv@fsc.ro

Detalii

Începere:
13 decembrie 2018 @ 8:00 am
Se termină:
17 decembrie 2018 @ 6:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Fundația de Sprijin Comunitar
Telefon:
0234 585658

Loc de întâlnire

Pensiunea Montana (Slanic Moldova)
Slanic Moldova Str N.Balcescu nr 92
Slanic Moldova, 605500 Romania
Sit web:
http://www.montanaslanic.ro/