Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Voluntarilor Băcăuani

4 decembrie 2019 @ 5:00 pm - 8:00 pm

Vă invităm să-i cunoașteți, să-i susțineți și să-i încurajați pe voluntarii din Bacău, indiferent de organizația la care activează!

In cadrul Galei organizațiile înscrise își vor premia cei mai activi și valoroși voluntari din cadrul proiectelor derulate de-a lungul anului. Mai mult decât atât, organizațiile și instituțiile care au inițiat sau au participat la un eveniment de voluntariat în acest an îl pot nominaliza la una dintre cele doua mari categorii de premii ce vor fi oferite în cadrul Galei:

– Premiul pentru “Voluntarul anului 2019 al Județului Bacău”, care va avea 5 câștigători în funcție de domeniul de activitate.
– ”Proiectul de voluntariat al anului”, la fel cu 5 câștigători, în funcție de domeniul de activitate.

Marii câștigători ai Galei Voluntarilor Băcăuani, la cele doua categorii menționate mai sus, vor fi stabiliți de un juriu alcătuit din reprezentanți ai partenerilor evenimentului: Instituția Prefectului Județului Bacău, Consiliului Județean Bacău, Primăria Bacău, ISJ Bacău și, evident, Fundația de Sprijin Comunitar, organizatorul Galei. Vor fi luate în calcul doar nominalizările făcute conform regulamentului Galei, prin completarea, pana la 25 noiembrie, a formularului de aplicație disponibil AICI

Ca și în anii trecuți, momentele de spectacol ale Galei vor fi asigurate de cei mai talentați tineri ai Bacăului, înscriși în cadrul competiției Liceenii au talent. Juriul concursului va selecta aproximativ 10 tineri dintre cei înscriși la preselecție, care vor încânta publicul și vor face evenimentul mai dinamic și spectaculos. Dintre ei, la finalul concursului, va fi selectat cel mai talentat licean din acest an, iar primii trei clasați vor primi și premii surpriză!

Mulțumim finanțatorului acestui eveniment Primăria și Consiliul Local Bacău, dar și partenerilor: Consiliul Județean Bacău, Instituția Prefectului Județului Bacău și Inspectoratului Școlar Județean Bacău!

Detalii

Data:
4 decembrie 2019
Timp:
5:00 pm - 8:00 pm
Sit web:
www.voluntarifsc.ro

Loc de întâlnire

Teatrul de Vara Radu Beligan
Strada Vasile Alecsandri, nr 39 Bis,
Bacău, Romania
+ Harta Google