Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Invata pentru succesul firmei tale!

9 februarie @ 10:00 am - 4:00 pm

Caravana educatiei pentru manageri si antreprenori de succes soseste si in orasul tau!

O serie de evenimente de business care va vor ajuta sa intelegeti de ce formarea continua a managerilor si angajatilor este cheia pentru succesul oricarei afaceri!

Evenimentul este adresat antreprenorilor, angajatilor cu functii de management, sau care lucreaza in departamentele de resurse umane, in firme si companii din regiunea Nord-Est cu potential competitive (conform SNC).

Daca nu ai putut participa la prima editie, te invitam sa nu ratezi evenimentul de afaceri al inceputului de an! Alatura-te celor peste 200 de manageri si antreprenori, care au participat pana acum la acest eveniment, unde vei invata cum iti poti face singur NOROCUL dar mai ales cum sa te feresti de GHINION, adica vom vorbi despre: Oportunitati si Administrarea Resurselor Umane, Management de Proiect, Afaceri in stil Clasic sau Agile, SCRUM sau LEAN Start-Up, ISO 9001 sau TQM? … Pe scurt, cum poti sa nu te bazezi doar pe INTAMPLARE in afaceri si cum sa faci din PLANIFICAREA STRATEGICA un instrument eficient pentru succes!

Contact si inscrieri: telefon 0234 585 658, e-mail: viitoractiv@fsc.ro

Detalii

Data:
9 februarie
Timp:
10:00 am - 4:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Fundația de Sprijin Comunitar
Telefon:
0234 585658

Loc de întâlnire

Hotel Continental, Suceava
str. Mihai Viteazu, nr 4
Suceava, Suceava Romania