Cu 3,5% puteti schimba un destin

Vă propunem un scurt exercițiu de bunătate: gândiți-vă că doar prin simpla completare a unui formular puteți schimba în bine viața unui copil sau puteți alina suferința unui bătrân bolnav. Vi se pare greu?

Dacă și dumneavoastră credeți că a acorda 2 minute pentru completarea unui formular care va schimba în bine un destin, nu înseamnă un timp pierdut, atunci vă invităm să susțineți un proiect care schimbă vieți, prin intermediul prevederii 3,5%!

Ce este prevederea 3,5%?

Începând de anul trecut contribuabilii pot orienta nu doar 2%, ci 3,5% din impozitul reținut deja pentru veniturile din 2019, pentru a susține un proiect social derulat de un ONG.
FSC este o organizație acreditată și licențiată care oferă servicii în concordanță cu legislația din România și standardele cele mai înalte din domeniul social.
Evident, fiind bani reținuți deja prin impozitare, pe dumneavoastră nu vă mai costă nici un leu în plus!

Vă invităm să orientați acești 3,5% către unul dintre programele Fundației de Sprijin Comunitar (FSC), prin care schimbăm zilnic în bine viața a peste 500 de copii săraci din județul Bacău și îngrijim 1000 de bătrâni bolnavi!

Ce aveti de facut?

  • Completați formularul 230, cu datele dumneavoastră (rubrica I. Date de identificare).
  • Semnați în partea de jos a foii la rubrica: Semnătură contribuabil
  • Puteți multiplica și distribui formularele și celorlalți angajați/colegi ai dumneavoastră!
  • Mai multe fișe înseamnă mai mulți copii și bătrâni ajutați!

Doriți să orientați o parte din impozit și către altă organizație?

Nu este nici o problemă! Și în acest an legea permite ca cei 3,5% să poată fi împărțiți către două sau mai multe ONG-uri!

Tot ce trebuie să faceți este să completați  anexa formularului 230 cu CNP-ul dumneavoastră și cu datele celei de a doua fundații/asociații (la rubrica III.1 Destinația sumei…, punctul 2)

Termenul limită pentru depunerea formularelor este 25 Mai!

Nu aveți timp să le depuneți? Vă ajutăm noi!

Un simplu apel la 0234 58 56 58 sau 0728 028 082 și un angajat FSC va ridica de la sediul dumneavoastră formularele și le va depune în locul dumneavoastră!

Nu sunteti angajat, dar aveti un PFA?

Incepand din 2018, a fost introdusa Declaratia Unica pentru persoanele care nu sunt platite cu carte de munca, ci au forma juridica de PFA sau PFI. Prin intermediul acestei declaratii si acestia pot orienta pana la 2% din impozitul pe venituri catre un ONG.

Tot ce aveti de facut este sa completati Capitolul I, Sectiunea 2 a Declaratiei cu datele noastre fiscale:

Fundatia de Sprijin Comunitar
CUI: 9626572
IBAN: RO98FNNB003602662753RO03
,
sau sa descarcati formularul precompletat cu datele noastre de aici: https://drive.google.com/…/1OTOlDBw8ZKKu1mNpTeYEFl8MM…/view…

Vă mulțumim!