Fii si tu Mos Craciun

In fiecare an, in luna decembrie, organizam campania „Fii si tu Mos Craciun” o campanie de colectare de fonduri si cadouri destinate sprijinirii, in preajma sarbatorilor de iarna, a copiilor provenind din familii defavorizate din judet.

Copii proveniti de la Cluburile cu Lipici sunt incurajati sa trimita pe adresa FSC scrisori cu dorintele lor catre Mos Craciun, pe care incercam sa le indeplinim cu sprijinul sponsorilor si a publicul larg. Persoanele si firmele aflate in baza de date ale FSC sunt anuntate ca pot deveni Mos Craciun pentru un copil necajit, iar doritorilor li se pun la dispozitie scrisorile copiilor. Astfel, fiecare persoana implicata va avea posibilitatea sa pregateasca un cadou personalizat in conformitate cu dorinta copilului care a trimis scrisoarea.

moscraciun

Ulterior, in preajma sarbatorii Nasterii Domnului, este organizata o caravana care il ajuta pe Mosu’ sa ajunga in casele acestor copii pentru a aduce cadourile si bucuria mult asteptate.

Anual pe adresa FSC ajung cateva sute de scrisori adresate mosului. Peste 400 de persoane fizice sau angajati ai unor firme partenere devin Mos Craciun pentru copiii din rural si le pregatesc acestora cadouri frumoase pentru un Craciun de vis, sau ofera donatii pentru ca activitatile din cadrul Cluburilor cu Lipici sa poata continua si in anul urmator!

Daca doriti sa fiti Mos Craciun pentru un copil mai putin norocos ne puteti trimite un e-mail la inceputul lunii decembrie la adresa: fundraising@fsc.ro.