Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Gala Premiilor Comunitatii Bacauane

23 mai @ 6:00 pm - 10:00 pm

Vă invităm să participați la Gala Premiilor Comunității Băcăuane, cel mai important eveniment caritabil local, prin care, de 18 ani, construim pas cu pas o comunitate autentic europeană, deschisă tuturor membrilor ei .

Într-un an în care România este mai importantă pentru Europa ca oricând, vă invităm la o celebrare a diversității culturale europene, a bucuriei apartenenței la o mare și frumoasă familie. Împreună vom continua construcția unei comunități sănătoase, bazată pe un ideal nobil: nici un membru al comunității noastre nu trebuie uitat, sau ignorat! O comunitate care nu are grijă de toți membrii ei e ca o familie care își abandonează copiii!

Vă invităm la o seară europeană de Gală pentru a întinde o mână de ajutor unui copil care visează sau unui bătrân neajutorat, dintre miile care au nevoie de sprijin pentru a depăși sărăcia, suferința sau marginalizarea socială.

Editia a XVIII-a a Galei Premiilor Comunitatii Bacauane, va avea loc in data de 23 Mai 2019, la Pavilionul de evenimente Levisticum si va avea urmatorul progam:

• 18:00 – 19:00 : Cocktailul de receptie.
• 19:00 – 22:00 : Cina festiva, decernarea Premiilor Comunitatii, divertisment, reprezentatii artistice, licitatii, tombole si multe surprize.

Evenimentul având drept scop colectarea de fonduri pentru programele sociale ale FSC, participarea se face pe bază de sponsorizare. Detalii despre pachetele de sponsorizare, ce oferă acestea și ce avantaje vă aduc, puteti găsi aici:

Gala Premiilor Comunitatii

Loc de întâlnire

Restaurant Levisticum Bacau
DN2, Sărata
Bacau, 607361 Romania
+ Harta Google
Sit web:
http://www.levisticum.ro/