Cu peste 25 de ani în urmă, FSC a fost prima organizație neguvernamentală din județul Bacău care a pus bazele unui program complet de îngrijire și asistență medicală la domiciliu pentru persoanele vârstnice. Modelul inovator dezvoltat de FSC a servit ca inspirație pentru alte organizații din țară și din Bacău, fiind ulterior preluat și replicat.

Experiența extinsă a FSC vine în ajutorul tău cu noi servicii și abonamente diversificate pentru cei dragi ție! Ai părinți sau bunici singuri și te îngrijorezi pentru sănătatea lor? Noi îți oferim servicii medicale la ei acasă! 

  • Tehnici medicale variate (efectuare tratamente injectabile și nu numai, administrare perfuzii, recoltare probe pentru analize, pansamente diverse și îngrijire plăgi etc), începând de la doar 30 lei*! 
  • Abonament personalizat de asistență medicală și monitorizare, cu asistență dedicată, începând de la 50 lei*/sesiune! 
  • Gimnastică de întreținere la domiciliu pentru mobilitate și formă fizică, începând cu 80 lei/sesiune individuală sau 140 lei* pentru ambii părinți/bunici + 2 masaje bonus! 
  • Recuperare medicală prin kinetoterapie (după AVC-uri, intervenții chirurgicale, afecțiuni neurologice sau ortopedice etc.), începând de la 100 lei*/ședință + 2 ședințe de terapie ocupațională BONUS pentru menținerea funcțiilor psihice esențiale (cognitive, emoționale și comportamentale).
  • Servicii de îngrijire la domiciliu (cumpărături, menaj, îngrijire corporală etc.)  și vizită săptămânală a unui asistent medical, începând de la 40 lei*/oră
  • Sesiuni de consiliere psihologică (telefonică) și terapie ocupațională la domiciliu pentru prevenirea depresiilor și menținerea funcțiilor psihice esențiale. Prețul acestui pachet de servicii începe de la 100 lei*/ședință, dacă achiziționați un abonament lunar de 10 sesiuni! 

*Costurile pachetelor de servicii pot varia în funcție de cerințele suplimentare. Alege calitatea pentru cei dragi! 

Alege FSC pentru siguranță și profesionalismul dobândit în cei 25 de ani de experiență!