Donatii recurente prin Debit Direct

Debit Direct pentru cauze sociale nu e foarte diferit de Debit Direct pentru a-ți plăti rata la bancă sau factura la electricitate. Dacă vrei să susții pe termen lung o organizație, nu trebuie decât să îi ceri băncii să îi direcționeze lunar (când îți intră salariul, de exemplu) o sumă stabilită de tine.

Debit Direct este o metodă simplă și gratuită (băncile nu îi percep donatorului comision pentru sumele virate prin debit direct) și are avantajul major că dă stabilitate unei organizații: din multe sume mici primite de la mai mulți donatori constanți poate oferi servicii pe termen lung. Pe de altă parte, donatorul e mulțumit că face o faptă bună în fiecare lună și mandatează astfel o organizație să facă ce nu ar putea face singur

Vă invităm să vă alăturati eforturilor noastre de a construi un viitor mai bun pentru copiii de care organizatia noastra are grija zilnic!

Cu o donatie lunară de 15, 20, 25 sau 30 de lei le veti oferi copiilor de la Cluburile cu Lipici, DARUL CEL MAI DE PRET: EDUCATIA! Este darul care le va schimba intreaga viata!

Oferind o donatie lunara, chiar si una modica, ii veti ajuta sa aiba acces la activitatile educative ale Clubului cu Lipici din satele lor! Veti putea in acest fel sa le schimbati in mod pozitiv viata, oferindu-le ajutorul care le va permite sa-si construiasca un viitor demn, bazat pe munca si valori sanatoase!

Cum puteți face un dar care va schimba destinul unui copil?

  • Puteti opta pentru o donatie lunara programata de pe platforma personala de internet banking (optiunea depinde de banca cu care lucrati).
  •  Puteti incheia cu noi un contract de Debit Direct prin care agreati ca banca dumneavoastra sa opereze lunar donatia dorita din contul dumneavoastra.

Evident, ambele modalitati de donatie vor fi active atat timp cat veti dori. Va puteti razgandi oricand, fara nici o complicatie, printr-o simpla notificare a bancii dumneavoastra! Sunați-ne la telefon 0728 028 082, sau scrieți-ne pe adresa departamentpr@fsc.ro pentru a primi mai multe informații sau pentru a incheia un contract de Debit Direct

Aflati de aici cat de simplu este sa donati prin Debit Direct: http://www.donatie.ro/index.php/doneaza-prin/doneaza-prin-debit-direct